Wie is de persoon achter Voetpraktijk Purus?

door jul 4, 2021

Voetpraktijk Purus zorgt in de basis voor de voeten van mensen. Maar voeten staan voor zoveel meer! Wist je dat de voeten in contact staan met het hele lichaam? En zo kan je dus vele pijnlijke plekken verlichten. Maar natuurlijk ook ontspannen is belangrijk.

 

Ik als pedicure

Zelf vind ik het heerlijk als je rustig zit met muziek van de natuur; verschillende vogels, een kletterende waterval en het geluid van een windgong. Dan de voeten laten behandelen en afsluitend een heerlijke massage met bijvoorbeeld lavendel olie. Daarom ben ik begonnen met de opleiding pedicure om dit andere mensen ook te geven.

Daarnaast zijn er gewoon veel mensen die problemen aan de voeten hebben. Deze wil ik graag helpen. Niks is fijner dan dat degene die bij mij in de stoel heeft gezeten zegt: “Wat fijn ik kan weer zonder pijn lopen. Het lijkt zelfs alsof ik op wolkjes loop!” Dit maakt mijn werk erg mooi. Daarnaast vind ik het tof om verschillende mensen op een dag tegen te komen. Gezellig met ze kletsen over van alles en nog wat. Maar vind het ook goed om het luisterend oor te zijn voor mijn cliënt.

 

De cliënten

Als iedereen hetzelfde zou zijn als ik zou het heel saai zijn haha. Ik vind het juist heerlijk om mensen tegen te komen die anders zijn dan ik, hun eigen mening hebben en die durven uit te spreken op een respectvolle manier. Maar af en toe de rust op zoeken is ook erg fijn. Lekker met een boek of gewoon in het zonnetje met de hond lopen. De rust vind ik ook in mijn eigen huis. Of ik dan het bordje ‘HOME’ in huis heb? Oh zeker niet. Geen teksten voor mij aan de muur, die zijn al zou gauw afgezaagd. Ik heb 1 tekst in huis en dat is de betekenis van Pedicure. Deze hangt in mijn werkkamer waar ik mijn dag voorbereid en mijn administratie doe.

Er komen zoveel soorten cliënten bij mij. Van jong tot oud, sociale mensen maar ook eenlingen. Het liefst heb ik mensen in mijn praktjk die genieten als ze bij mij zijn. En dan maak de reden niet uit. Voor de ontspanning, voor het praatje of om er gewoon even uit te zijn. Na een dag werken ga ik zelf ontspannen en ben dan ook erg op mijn slaap gesteld. Of je me ergens wakker voor kan maken? Daar moet ik heel lang over nadenken. Enige wat in mij op komt is een stuk kersenvlaai.

 

Wat is belangrijk in het leven?

Naast mijn werk is mijn gezin het belangrijkste. Klinkt heel afgezaagd maar is gewoon waar. Hoe fijn is het om van je gezin een knuffel te krijgen of ik hou van je. Dan is mijn dag al weer helemaal goed. Dit kleine dingen maken het leven fijn. Maar nou moet ik zeggen dat het ook erg belangrijk vind om in de zomer te genieten van een ritje op de tomos. Maar drie keer raden wie ik mee neem…

 

Zo heb je me een beetje leren kennen. Op de website vind je verschillende manieren; bellen, mailen of contactformulier, om met mij in contact te komen. Dat is tenslotte de eerste stap om daarna te kunnen genieten van een heerlijke voetbehandeling!

 

Direct advies over je voeten?

Wil je meteen advies over wat je moet doen met je voeten? Bijvoorbeeld bij een ingroeiende nagel, maar ook als je  zwemmers eczeem heb? We bellen even om te kijken wat voor jou geschikt is.

Bel of mail me!

Annelies

06 - 82 529 086

info@voetpraktijkpurus.nl

Adres

Gezondheidscentrum - Voetcentrum

(eerste verdieping bereikbaar via lift & trap)

Kastanjeplein 9

3381 LT Giessenburg

Openingstijden

Maandag

Woensdag

Vrijdag

Zaterdagochtend

Neem vrijblijvend contact met mij op!

14 + 13 =